باتری هسته ای که بدون نیاز به شارژ ۵۰ سال کار می کند; افقی درخشان برای گوشی های آینده

[ad_1]

باتری رادیواکتیو تلفن های هوشمند که به مدت ۵۰ سال کار می کند; افقی درخشان برای گوشی های آینده

یک باتری هسته ای کوچک می تواند تلفن آینده شما را تا 50 سال روشن نگه دارد.

یک شرکت چینی یک باتری هسته ای جدید توسعه داده که تلفن همراه شما می‌تواند بدون نیاز به شارژ برای ۵۰ سال به کار ادامه دهد و این نوید افقی درخشان برای گوشی های آینده می دهد. شرکت Betavolt Technology ادعا می‌کند که توانسته است باتری‌های انرژی اتمی را به صورت کوچک‌تر از یک سکه با ابعاد ۱۵ × ۱۵ × ۵ میلی‌متر تولید کند. این باتری کوچک از طریق فرآیند تجزیه و تحلیل رادیواکتیو با استفاده از ۶۳ ایزوتوپ هسته‌ای، ۱۰۰ میکروات برق و ولتاژ ۳ ولت تولید می‌کند.

 

در حال حاضر، باتری در مرحله آزمایشی پیشرفته قرار دارد و شرکت Betavolt قصد دارد آن‌ها را برای دستگاه‌های تجاری مانند تلفن‌ها و پهپادها به صورت انبوه تولید کند. همچنین، این شرکت ادعا می‌کند که باتری‌های هسته‌ای می‌توانند برای تجهیزات هوافضا، هوش مصنوعی، تجهیزات پزشکی، حسگرهای پیشرفته و میکرو ربات‌ها هم استفاده شوند. شرکت مستقر در بیجین ادعا می‌کند که الهام خود را از دستگاه‌هایی مانند پیس‌میکرها و ماهواره‌ها گرفته است.


بتاولت قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ تکنولوژی خود را بهبود بخشیده و یک باتری ۱ واتی تولید کند. اگرچه هنوز مسیری برای طی کردن دارد، اما شرکت با اطمینان ادعا می‌کند که توسعه آن به مراتب جلوتر از مؤسسات و شرکت‌های تحقیقات علمی اروپایی و آمریکایی است.

 

 باتری رادیواکتیو تلفن های هوشمند که به مدت ۵۰ سال کار می کند; افقی درخشان برای گوشی های آینده

 

 

 

باتری های هسته ای کوچک 

این فناوری می‌تواند با حذف نیاز به شارژرها یا بانک‌های توان قابل حمل، الکترونیک را به طور کامل تحول دهد و دستگاه‌هایی را ایجاد کند که به طور پیوسته کار می‌کنند و باتری‌های آن‌ها در طول چرخه‌های شارژ کاهش ظرفیت و عمر مفید ندارند، به طریقی که باتری‌های لیتیوم-یون انجام می‌دهند.این حتی می‌تواند اثبات کند که ایمن‌تر نیز است، زیرا Betavolt ادعا می‌کند که BV100 در پاسخ به سوراخ‌ها یا حتی تیراندازی‌ها، علیه آتش سوزی یا انفجار مقاوم است، برخلاف برخی از باتری‌های فعلی که در صورت آسیب دیدن یا در معرض دمای بالا قرار گرفتن ممکن است ایمنی خود را از دست دهند.

این نوع قدرت بی‌نهایت می‌تواند برای پهپادهایی که به‌طور مداوم پرواز می‌کنند، تلفن‌هایی که به‌صورت مداوم کار می‌کنند و خودروهای الکتریکی که نیاز به شارژ مجدد ندارند، فراهم کند. در حال حاضر، باتری‌های هسته‌ای برای فضاپیماها، سیستم‌های زیرآبی، ایستگاه‌های علمی خودکار و همچنین وسایلی مانند راور مریخ استفاده می‌شوند، اما آنها بزرگ، سنگین و حرارت زیادی تولید می‌کنند و همچنین هزینه‌بر هستند. با این حال، Betavolt ادعا می‌کند که از رویکردی متفاوت استفاده می‌کند.

 

 

باتری هسته ای Betavolt چگونه کار می کند؟

برای ساخت باتری رادیواکتیو، دانشمندان شرکت Betavolt از نیکل-۶۳ که یک عنصر رادیواکتیو است، به عنوان منبع انرژی استفاده کردند و سپس نیم‌رسانای الماس را به عنوان تبدیل‌کننده انرژی استفاده کردند.

تیم توانسته است یک نیمه‌رسانای الماس تک‌بلوری با ضخامت فقط ۱۰ میکرون توسعه دهد و سپس یک ورق نیکل-۶۳ با ضخامت ۲ میکرون را بین دو تبدیل‌کننده نیمه‌رسانای الماس قرار دهد. سپس انرژی تجزیه و تحلیل منبع رادیواکتیو به جریان الکتریکی تبدیل می‌شود.

 

 باتری رادیواکتیو تلفن های هوشمند که به مدت ۵۰ سال کار می کند; افقی درخشان برای گوشی های آینده

 

 

شرکت Betavolt ادعا می‌کند که مزایای باتری‌های انرژی اتمی آن شامل سبک بودن، عمر طولانی، چگالی انرژی بالا و قابلیت کارکرد در دماهای بسیار سرد تا ۶۰- درجه سانتیگراد و دماهای بسیار گرم تا ۱۲۰ درجه سانتیگراد است. به دلیل طراحی ماژولار، باتری‌های اتمی متعدد می‌توانند به یکدیگر متصل شوند تا خروجی انرژی بالاتری ارائه دهند که می‌تواند به تغذیه فناوری خودرو و سیستم‌های هوش مصنوعی و غیره کمک کند.

 

[ad_2]

Source link

نظرات
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x